Managers denken in kwartalen,
familiebedrijven in generaties

Familiebedrijven zijn de motor van onze economie. Continuïteit en succesvolle overdracht aan de volgende generatie spelen voor hen dan ook een essentiële rol in hun bedrijfsvoering.

FBN Belgium vormt een platform dat familiebedrijven de juiste kennis en inzichten wil aanreiken om nog sterker voor de dag te komen en de kaap van de volgende generatie(s) te halen. FBN Belgium ondersteunt de Belgische familiebedrijven op drie vlakken :

Kennis
delen

Familiebedrijven hebben een eigen dynamiek en cultuur, en bijgevolg ook specifieke vragen.

FBN Belgium biedt de eigenaars en managers van familiebedrijven een eigen forum aan om uit eerste hand kennis en ervaringen uit te wisselen.

De talrijke seminaries, lezingen, bedrijfsbezoeken, etc. die het organiseert, lenen zich uitstekend tot het uitwisselen van beste praktijken.

Onderzoek en vorming
bevorderen

FBN Belgium bevordert gerichte onderzoeksprojecten en zet samen met gerenommeerde business schools vormingsprogramma’s op.

Ook faciliteert het (inter)nationale stages binnen lidbedrijven van FBN Belgium of van FBN Belgium international.

Gericht
netwerken

Dankzij de open en ongedwongen sfeer van de FBN Belgium bijeenkomsten kunnen lidbedrijven in alle vertrouwelijkheid nuttig en doelgericht netwerken.

« Toen we een aantal jaren geleden met FBN Belgium van start gingen, wisten we dat we tegemoetkwamen aan een dringende behoefte van de grotere familiebedrijven. »

Baron Buysse
Erevoorzitter FBN Belgium

« Les entreprises familiales pensent en termes de générations et représentent un facteur de stabilité dans une société où la plupart s’inquiètent des prochains ‘‘quarter results’’. Pour elles, la croissance n’a de sens que si elle est durable. »

Sophie Velge
Vice Voorzitster FBN Belgium

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
© Copyright 2022 FBN Belgium. Created and developed by Blue e-Motion | Smart Digital Agency
Gebruiksvoorwaarden | Cookie policy

Inloggen op de ledenzone

or    

Wachtwoord vergeten?

Create Account