Wordt lid van FBN Belgium

Wie kan lid van
FBN Belgium worden ?

Alle Holdings van familiale controle die aandelen hebben in het familiebedrijf.

De vertegenwoordigers van buitenlandse familiale groepen die lid zijn van een Internationale Chapter of FBN World.

De oprichters van de vereniging.

“Het is enorm interessant mensen te leren kennen die ook een familiebedrijf hebben.

Het zijn altijd zeer dynamische mensen die met dezelfde problematiek geconfronteerd zijn. Onze drie kinderen zijn altijd zeer geïnteresseerd omdat de jeugd ook zo temperamentvol is. Ze leren veel van elkaar !

De toegevoegde waarde van de Summit zit voor ons in de vele ervaringen en de verschillende invalshoeken die uitgewisseld worden tussen de vele aanwezige families.”

Fernand en Karin Huts
Katoen Natie

Wat zijn de voordelen
van FBN Belgium ?

FBN Belgium betekent een onuitputtelijke bron van inspiratie, verrijkende contacten en uitwisselingen, met als voornaamste voordelen :

 

Uniek netwerkplatform ‘van familiebedrijven voor familiebedrijven’, waar lidbedrijven op discrete en professionele manier hun praktische kennis en ervaringen met elkaar en tussen generaties kunnen uitwisselen.

Seminaries, lezingen, werkgroepen en opleidingen door toonaangevende experts, evenals getuigenissen van sprekers uit familiebedrijven zorgen voor relevante, nieuwe inzichten en inspiratie. Hierdoor blijven leden op de hoogte van alle thema’s rond FB.

Een dynamisch programma voor de Next Generation.

In de ledensectie van deze website krijgen leden toegang tot cruciale informatie, nieuws, dossiers, onderzoek, case study’s, verslagen van lezingen, interessante links, boeken, rapporten, aangeboden stageplaatsen, ledenlijst, enz.

Automatisch lidmaatschap van Family Business Network international, de wereldwijde vereniging van familiebedrijven, en de toegang tot zijn volledige programma en evenementen, studies, publicaties, contacten en mogelijkheden.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
© Copyright 2022 FBN Belgium. Created and developed by Blue e-Motion | Smart Digital Agency
Gebruiksvoorwaarden | Cookie policy

Inloggen op de ledenzone

or    

Wachtwoord vergeten?

Create Account